29 Nisan 2015 Çarşamba

BEYAZ ŞÖVALYE - MÜHÜRLÜ KALPLER / BESTSELLER





BEYAZ ŞÖVALYE  -  CAROLE MORTIMER 



Geçirdiği araba kazası, Xander Sterne’e kırık bir bacağa mâl olmuşken, kendisine yardımcı olacak kişinin çekici Samantha Smith olması, büyük bir sürpriz olmuştu.

Samantha Smith işini profesyonelce yapmaya çalışırken, bir yandan da kırık bacağına rağmen efsanevi çapkınlığından hiç bir şey kaybetmemiş olan patronunun cazibesine kapılmamaya gayret ediyordu. Ancak bir yandan da, hem kendisine hem de kızı Daisy’ye karşı son derece iyi, ilgili, korumacı davranan bu adamın, nasıl bir aşık olabileceğini merak edip duruyordu. 




MÜHÜRLÜ KALPLER  - CAROLE MORTIMER  


Dünya çapında şirketlere sahip olmak, Darius Sterne’e istediği her şeyi elde etme ayrıcalığını sağlıyordu ve şimdi de eski bir balerin olan Miranda Jacobs’u elde etmek istiyordu.

Miranda, böyle bir adamının çekiciliğine karşı koyabilecek tecrübeye sahip değildi ve Darius’la olan yakınlaşmaları, geçmişin acılarını gizlemek için etrafına ördüğü duvarların yıkılması tehdidini oluşturuyordu.

Ancak gizleyecek acıları olan tek kişi Miranda değildi.

YARALI YÜREKLER - SON ŞANS / HIGHLIFE





YARALI YÜREKLER  – CHANTELLE SHAW



Cesario Piras gibi her hücresinden güç ve otorite fışkırıyormuş gibi görünen bir adama, tam da böyle bir ortaçağ şatosu yakışırdı. Adam, tıpkı şatosunun duvarları gibi güçlü görünüyordu ve Beth bakışlarını ondan alamıyordu. Bir anda içinde tuhaf bir acı hissetti. Sanki kalbine bir ok saplanmıştı. Yoksa bu adam, karşısındakini hipnotize etme yeteneğine sahip bir büyücü müydü? Tanrım! Neler saçmalıyordu böyle? Derin bir nefes aldı sonra da bakışlarını karşısındaki adamın yaralı ve sert ifadeli yüzüne çevirdi. “Buraya geldim çünkü kucağımda gördüğünüz sizin çocuğunuz Bay Piras,”dedi. 



SON ŞANS  –  ANDIE BROCK


Rafael Revaldi anı yaşayan bir adamdı ama ölümün eşiğinden döndükten sonra geleceği düşünmeye başlamıştı. Monterrato Kontu olarak bir varise ihtiyacı vardı ve bunun için de ayrı yaşadığı karısını geri kazanması gerekiyordu.

Lottie, Rafael’in çağrısı üzerine yıllar sonra şatoya geri gelmişti.

Aralarındaki yoğun cinsel çekim de evliliklerindeki derin duygusal yaralar da aynen eskisi gibiydi.

Lottie, ikisinin de çok istedikleri bir çocuğu ona verme riskini göze alabilecek miydi?

MELEKLERİN PAYI - ÖFKENİN KIYISINDA AŞK / HIGHLIFE






MELEKLERİN PAYI    –  JENNIFER HAYWARD



Şarap üreticisi Gabriele De Campo, kariyerinin en önemli etkinliğine haftalar kala pazarlama ekibini kovmuştu ve kendisine yardım edebilecek tek kişi hiçbir zaman beraber çalışmayı düşünmeyeceği bir kadın olan Alexandra Andersondı. Her ikisi için de başarısızlık söz konusu bile olamazdı ve bir arada olmaları son derece tehlikeliydi.

Alex ve Gabe, aralarındaki güçlü çekimi görmezden gelip işlerine odaklanabilecekler miydi yoksa dizginlemeye çalıştıkları tutkularının saatli bomba gibi patlaması an meselesi miydi?

               

ÖFKENİN KIYISINDA AŞK – ABBY GREEN     
          

Luca Fonseca, Serena DePiero’yu son gördüğünde, günü bir hapishane hücresinde noktalamıştı. Brezilyalı milyarder, bu skandalın ardından itibarını geri kazanmak için yıllarca uğraşmış ve Serena’yı hiç unutmamıştı. Onun, kendi şirketinde çalışmaya başladığını öğrendiğinde de, küllenmeye yüz tutan öfkesi tekrar alevlenmişti.

Serena, Luca’nın gözünü korkutmasına izin vermemekte, patronunun kendisini yağmur ormanlarındaki tehlikeli yolculuklara sürüklemekten, Rio sosyetesiyle yüzleşmesine kadar vardırdığı tüm zorlamalarının üstesinden gelmektedir. Ancak Luca’nın öfkesinden çok daha tehlikeli olan tutku ateşinin üstesinden gelmeyi başaramaz.

Ve bu ateş, her ikisini de yakıp kül eder.

YİNE YENİDEN - VAHŞİ ÇİÇEK / VINTAGE





YİNE YENİDEN- LYNNE GRAHAM

Sarah Alejandro, beş yıl önce evliliğini sonlandırmıştı ve o günden beri de yaşamında yalnızca ikizleri vardı. Evliliğini mahveden anne ve babasından da, ayrıldığı eşine benzeyen erkeklerden de uzak durmaya çalışıyordu.  Ancak hiç beklenmediği bir anda eski kocası ortaya çıkıp, tüm yaşamını alt üst etmişti. 
Rafael hiç değişmemişti. Yine o yıllar önce çılgıncasına âşık olduğu, olağanüstü çekici adamdı ama Sarah bu kez onun büyüsüne kapılmamaya kararlıydı. Tabi, hayatına tekrar girmeye kararlı görünen Rafael'le bahşedebilirse...


VAHŞİ ÇİÇEK   SANDRA MARTON

Bu Grant’in hikâyesidir...
Ve bazen bir vasiyet, bir evlilik demek olabilir...
“Babamın vasiyetine göre, Crista Adams’ı korumam altına almam gerekiyordu ama bir kadın ancak bu kadar zor koruma altına alınabilirdi. Hayatı boyunca kadınları kendisinden uzak tutmaya çalışmış biri olarak neden Crista’yı hayatındaki her erkekten kıskandığımı bilmiyorum. Giderek daha da fazla onun koruyucusuymuşum gibi davranmaya başladım ve hatta iyice abartıp, yanıma taşınmasını istedim. Bu hayatımın en çılgınca kararıydı ve artık hayatım asla eskisi gibi olmayacak…”

AŞKA UYANIŞ - GÜNAHLARIN YÜKÜ / CLASSICS






AŞKA UYANIŞ   – SHARON KENDRICK 

Ünlü Luis Martinez, geçirdiği tehlikeli kazadan sonra sinirli ve huysuz biri olmuş, hemşirelerin etrafında dönüp durmalarından bıkmıştı. Sonunda hepsini işten atarak, kendisine yapılması gereken masajları, kâhyasının yapmasını istedi.
Caryl Connor, neredeyse tüm hayatını fark edilmemeye çalışarak geçirmişti ve birden patronu kendisini fark etmişti. Patronuyla aralarında giderek artan bu çekime ve içinde uyanan arzulara nasıl direneceğini hiç bilmiyordu.
Özellikle de o şaşırtıcı teklifinden sonra…



GÜNAHLARIN YÜKÜ –  MAISEY YATES

Victoria Calder, yaptığı bir hatanın yükünü yıllarca acı çekerek taşımıştı ve nihayet eline bu hatasını telafi etme şansı geçmişti. Bunun için yapması gereken tek şey de, eski dövüş sanatları şampiyonu, şimdinin milyarderi Dmitri Markin’le anlaşıp, parmağına onun yüzüğünü takmaktı.
Dmitri, güzeller güzeli Victoria’nın teklifine şaşırsa da, geçmişindeki o korkunç günahın yükünden kurtulmasına yararı olacağını düşünerek, bu işbirliğini kabul etmişti.
Böylece, günahlarının yükünü taşıyan bu iki yaralı ruh, sonucun ne olacağını bilmedikleri ruhsal bir mücadeleye adım attılar.

CHATSFIELD OTELİ / SPECIAL EDITION




AŞKIN İZİNDE   -  ABBY GREEN   
  
Giancarlo Delucca’nın hayattaki tek hedefi, şirketini bir dünya devi yapmaktı ve bu uğurda, O’Connor Gıda’nın tek varisi olan o şımarık kızla evlenmeyi bile göze almıştı.
Keelin O’Connor’ın aklında olan tek şey ise, O’Connor Gıda’nın yönetiminde yer almaktı ve öyle anlaşmalı falan bir evliliğe yanaşmaya da hiç niyeti yoktu.
Gianni bu asi kızı yola getirmeye kararlıydı, Keelin de ona pabuç bırakmamaya...

Roma Chatsfıeld’ da hoş geldiniz.



EN GÜZEL ESER   - CAROL MARINELLI
Saraydaki yaşamından son derece mutsuz olan Surhaadi Prensesi Leyla, bir gece uçağa bindiği gibi New York’a kaçmış ve her şeyi geride bırakmıştı. Acaba bu şehirde yaşadığı o tek geceyle mutluluğu yakalayabilecek miydi?

James Chatsfield, bara giren güzel ve gizemli kadının bir prenses olduğunu elbette bilemezdi ve öğrendiğinde de çok geç kalmıştı. Çünkü o kadın artık hem kalbinin prensesi, hem de çocuğunun annesiydi.

New York Chatsfıeld’ da hoş geldiniz.

GEÇMİŞE İSYAN  -  KATE HEWITT

Büyük bir çıkışın eşiğinde olan Olivia Harrington, yeni filminin galasını hiçbir şeyin sekteye uğratmasına izin veremezdi. Bu yüzden de  Benjamin Chatsfield’le aşk yaşadığına dair basında çıkan yalan haberleri sürdürmek zorundaydı.
Benjamin, Olivia’nın bu oyununa hemen bir son verebilirdi ama bunun Chatsfield’ler için bir çeşit reklâm olacağını düşünüyordu. Ayrıca Olivia Harrington’un çok daha önemli bir sırrı olduğunu biliyordu ve sahte ilişkileri ortaya çıkmadan yapmayı plânladığı bazı şeyler vardı.

Chatsfield, Berlin’e hoş geldiniz!

SADECE BİR YIL İÇİN - UNUTULMAZ ÖPÜCÜK / STARS OF ROMANCE

Resim yazısı ekle



SADECE BİR YIL İÇİN  -  lynne graham
 
Ella Gilchrist, prens Zarif al-Rastani’nin evlilik teklifini daha önce reddetmişti ama şimdi ailesini muhtemel bir felaketten kurtarmak için Zarif’le bir evlilik anlaşması yapmaya ve onun yatağını paylaşmaya mecburdu.
Prens Zarif ise, ülkesinin barış ve refaha kavuşması için evlenmek zorundaydı ve Ella’nın birden ortaya çıkıp kendisinden yardım istemesiyle, aradığı eş karşısına çıkmıştı.
Sadece bir yıl için…



UNUTULMAZ ÖPÜCÜK – kandy shepherd

Lizzie Dumont, hem kızını tek başına büyütmek hem de yeni açacağı restoranını başarıyla işletmek zorundaydı. Her ne kadar son derece yakışıklı Jesse Morgan’la olan öpüşmelerini unutamasa da daha önce uğradığı ihaneti de unutmamalıydı. Zaten böyle işlere ayıracak zamanı da yoktu.  
Jesse, kalp kıran biri olarak ün yapmış olmaktan nefret ediyordu ve Lizzie’nin düşüncelerini değiştirmek için her şeyi yapmaya hazırdı. Şansına da, yılın en romantik günleriydi.  

ÖZGÜRLÜĞE DOĞRU - SON SÖZ AŞK / DESIRE





ÖZGÜRLÜĞE DOĞRU  –   SARAH M. ANDERSON


Chance McDaniel’in hayatı, en yakın arkadaşının ihanetinden beri hiç kolay değildi. Bu skandalın haberleri Teksas sınırlarını aşınca da arkadaşının kız kardeşi Gabriella del Toro ortaya çıkarak, Chance’e durumu lehine çevirecek bir fırsat sunmuştu.  

Gabriella, kapalı kapıların ardında geçirdiği yıllardan sonra tanıştığı bir çiftçiyle zincirlerinden kurtulma fırsatını eline geçmişti. Acaba ailesinin yalanlarla örülü hayatından kurtulup, özgürlüğü tadabilecek miydi?





SON SÖZ AŞK –  LAURA WRIGHT


Mac Valentine, Olivia Winston’ın şirketinden evinin tasarımı ve misafirlerinin ağırlanması için yardım istemişti ama asıl amacı Olivia’nın babasından intikam almaktır. Ancak Olivia’dan ve onun işindeki başarısından o kadar etkilenir ki, neredeyse intikam almaktan vazgeçecek hale gelir.

Olivia’nın ise bazı sorunları vardır ve babası da Mac’ten nefret etmektedir.

Her şeye rağmen aşk, son sözü söyler.