29 Nisan 2015 Çarşamba

CHATSFIELD OTELİ / SPECIAL EDITION




AŞKIN İZİNDE   -  ABBY GREEN   
  
Giancarlo Delucca’nın hayattaki tek hedefi, şirketini bir dünya devi yapmaktı ve bu uğurda, O’Connor Gıda’nın tek varisi olan o şımarık kızla evlenmeyi bile göze almıştı.
Keelin O’Connor’ın aklında olan tek şey ise, O’Connor Gıda’nın yönetiminde yer almaktı ve öyle anlaşmalı falan bir evliliğe yanaşmaya da hiç niyeti yoktu.
Gianni bu asi kızı yola getirmeye kararlıydı, Keelin de ona pabuç bırakmamaya...

Roma Chatsfıeld’ da hoş geldiniz.



EN GÜZEL ESER   - CAROL MARINELLI
Saraydaki yaşamından son derece mutsuz olan Surhaadi Prensesi Leyla, bir gece uçağa bindiği gibi New York’a kaçmış ve her şeyi geride bırakmıştı. Acaba bu şehirde yaşadığı o tek geceyle mutluluğu yakalayabilecek miydi?

James Chatsfield, bara giren güzel ve gizemli kadının bir prenses olduğunu elbette bilemezdi ve öğrendiğinde de çok geç kalmıştı. Çünkü o kadın artık hem kalbinin prensesi, hem de çocuğunun annesiydi.

New York Chatsfıeld’ da hoş geldiniz.

GEÇMİŞE İSYAN  -  KATE HEWITT

Büyük bir çıkışın eşiğinde olan Olivia Harrington, yeni filminin galasını hiçbir şeyin sekteye uğratmasına izin veremezdi. Bu yüzden de  Benjamin Chatsfield’le aşk yaşadığına dair basında çıkan yalan haberleri sürdürmek zorundaydı.
Benjamin, Olivia’nın bu oyununa hemen bir son verebilirdi ama bunun Chatsfield’ler için bir çeşit reklâm olacağını düşünüyordu. Ayrıca Olivia Harrington’un çok daha önemli bir sırrı olduğunu biliyordu ve sahte ilişkileri ortaya çıkmadan yapmayı plânladığı bazı şeyler vardı.

Chatsfield, Berlin’e hoş geldiniz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder