29 Nisan 2015 Çarşamba

SADECE BİR YIL İÇİN - UNUTULMAZ ÖPÜCÜK / STARS OF ROMANCE

Resim yazısı ekle



SADECE BİR YIL İÇİN  -  lynne graham
 
Ella Gilchrist, prens Zarif al-Rastani’nin evlilik teklifini daha önce reddetmişti ama şimdi ailesini muhtemel bir felaketten kurtarmak için Zarif’le bir evlilik anlaşması yapmaya ve onun yatağını paylaşmaya mecburdu.
Prens Zarif ise, ülkesinin barış ve refaha kavuşması için evlenmek zorundaydı ve Ella’nın birden ortaya çıkıp kendisinden yardım istemesiyle, aradığı eş karşısına çıkmıştı.
Sadece bir yıl için…



UNUTULMAZ ÖPÜCÜK – kandy shepherd

Lizzie Dumont, hem kızını tek başına büyütmek hem de yeni açacağı restoranını başarıyla işletmek zorundaydı. Her ne kadar son derece yakışıklı Jesse Morgan’la olan öpüşmelerini unutamasa da daha önce uğradığı ihaneti de unutmamalıydı. Zaten böyle işlere ayıracak zamanı da yoktu.  
Jesse, kalp kıran biri olarak ün yapmış olmaktan nefret ediyordu ve Lizzie’nin düşüncelerini değiştirmek için her şeyi yapmaya hazırdı. Şansına da, yılın en romantik günleriydi.  

2 yorum:

  1. Ironman Spade Spider-Man vs. Vision - iTanium Art
    Ironman Spider-Man Vs. Vision. From titanium nail the perspective titanium sheet of the original Iron titanium alloy Man 2016 ford fusion energi titanium movie, this 출장샵 Spider-Man/Man battle Ironman and Vision have been

    YanıtlaSil